Miért vagyok mindig szomjas?
Figyelt kérdés
Megállás nélkül szomjas vagyok. Van, hogy egy nap 6-7 liter vizet is megiszom. Persze ki is jön, csak nem tudom csillapítani a szomjúságomat. Miért lehet ez? Egészséges?2010. júl. 23. 21:26
1/5 anonim válasza:
Úgy tudom a cukorbetegség egyik tünete. Esetleg veseelégtelenség?
3/5 anonim válasza:
Szerintem is cukorbetegség lehet az egyik okozója,menjél el minél hamarabb orvoshoz.
4/5 anonim válasza:
vagy csak szimplán a melegtől ... volt h elvoltam egy nap egy pohár vízen, mostanság 2 liter folyadék simán lemegy.
A 6-7 viszont valóban sok, lehet tényleg cukorbetegség, de h ne gondoljunk rögtön a legrosszabbra lehet h csak nagy a vízigényed :)
Azért egy cukormérés, ill. orvos nem árt!
5/5 A kérdező kommentje:
Két hetente szoktam mérni a cukrot és általában 4 és 6 között szokott lenni. Az jó nem?
2010. júl. 24. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!