Ha 50 évesen kopaszodni kezdek, van valami étrend ami ezt megszuntetheti? Nem valami drága csodakapszulára gondolok, csak bizonyos ételek elönyben részesitésére, más ételek kizárására.
A kopaszodásnak is több oka lehet, pl tartós stressz, megfázott hajhagymák, fejbőr fertőzései, hormonális változások (pl pajzsmirígy alul- vagy túlműködés), sokféle szintetikus hajkence, helytelen táplálkozás...Ezeken lehet változtatni, viszont ha genetikailag így vagy programozva, akkor sajnos nem tudsz mit tenni.
Azt mondják, h a koffeines samponok nagyon jók, elvileg serkentik a hajhagymák működését és nem is olyan vészesen drága. Egy próbát megér.
Táplálkozásnál fontos az E-vitamin, fehérje, olajos magvak pl mogyoró, mandula...
Hirtelen ezeket tudom ajánlani.
Egyébként vannak hajklinikák, ahol fel tudják deríteni a hajhullás okát és célirányosan adnak rá kezelést, de fogalmam sincs, h mennyire hitelesek és hatásos-e a kezelésük, de sejtem, h nem olcsó mulatság.
Szia kedves kérdező! De sok okos megmondóember van itt.
Szóval elkezdtél kopaszodni. Férfi vagy ágy nő? Én 44 éves vagyok, de 1 hónapja nekem is lett konkrétan 1 kopasz foltom a homlokom felett. Neked csak hullik a hajad, vagy kopasz foltod lett??? Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!