Milyen alapon szól bele bárki abba, hogy az ember mit és mennyit eszik? Vagy, hogy milyen a testsúlya?
Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 17:20
11/19 A kérdező kommentje:
Kirekesztő, előítéletes, sötét bunkó kommentelők!
2020. febr. 12. 20:42
12/19 anonim válasza:
A frusztràlt unatkozó emberek így élik ki a lelki nyomorukat, màsoknak szólogatnak be. Nem kell velük foglalkozni. Rajtuk is lehetne hibàt talàlni, ha akarna az ember, de egyszerűen csak le kell 💩ni. Mindenkinek a maga élete és döntése! Mondom ezt úgy, hogy engem is érint a dolog, de engem zavar és ha nehezen is, de végül addig mentem amíg megoldàst nem talàltam a problémàra.
13/19 A kérdező kommentje:
♥️
2020. febr. 13. 05:59
14/19 anonim válasza:
ja,hogy neked ezt is ide kell írnom...olyan alapon hogy általába aki beteg pl, az megmondja,ha valaki ezt mondja neki,de feltételezem hogy aki erre olyan választ ad,hogy fogadd el magad így bla bla bla az nem beteg...
16/19 szamo77db válasza:
Nézz ide! A lényeg az, hogy ha te egészséges vagy és jól érzed így magad, akkor élj így. Nem azért vagyunk a világon, hogy szenvedjünk benne. Cukorbetegség miatt diétáznom kell és majd' belepusztulok, amikor látom a süteményeket, de nem ehetek belőle! Átérzem a te gondodat, de arra kérlek, az egészségedre nagyon ügyelj. Leginkább a cukrodat elenőriztesd rendszeresen. A legtöbb háziorvos szívesen megméri, így a tied is bizonyára. Nekem nagyon ajánlották a nagy sétákat is.
18/19 A kérdező kommentje:
Tűfóbiás vagyok szóval nem méretek vércukorot!
2020. febr. 14. 15:51
19/19 anonim válasza:
A kérdezőnek szerintem az a legnagyobb baja, hogy egyszerűen önsajnáltató és életképtelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!