Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen alapon szól bele bárki...

Milyen alapon szól bele bárki abba, hogy az ember mit és mennyit eszik? Vagy, hogy milyen a testsúlya?

Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 17:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Mert családtag, barát; és félti. Idegenek nem szoktak szólni, a direkt beszólogatókat meg nem kell figyelembe venni.
2020. febr. 12. 17:27
 2/19 szamo77db ***** válasza:
73%
Rosszat nyilván nem akar neked, aki szól.
2020. febr. 12. 17:38
 3/19 A kérdező kommentje:
Senkinek semmi köze hozza, hogy én mekkora vagyok. Engem nem zavar és jól érzem így magam.
2020. febr. 12. 17:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Imádom azokat a realista magazinokat amiken egy 500kg os nő azt írja,érezd jól magad a bőrödben,mintha ez csak szépséghiba lenne....majd lesznek szívproblémák stb,aztán érezze jól magát a bőrében,hát persze,tenni ellene már nehéz,beszélni könnyű bárkinek.
2020. febr. 12. 18:14
 5/19 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy másik mitől hízott el? Millió oka lehet. Pl betegség. Milyen alapon ítélkezel???
2020. febr. 12. 18:20
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
Azért 50-60 kiló nem csak a betegség miatt jön fel. Max. 10-15 még lehet betegség miatt, de a kalóriák nem a levegőben teremnek, márpedig az kell a - kóros - elhízáshoz. Én igenis beleszólnék, ha egy számomra fontos ember hízna el, mert egészségtelen. Ugyanúgy szólnék, ha egésznap cigizne, stb. Plusz ezzel a egészségügyet is még jobban terhelik, mert csomó betegség származik az elhízásból, azt pedig az én adómból is finanszírozzák.
2020. febr. 12. 18:24
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem terhelik az egészségügyet, nem a te adódból finanszírozzák.
2020. febr. 12. 18:26
 8/19 A kérdező kommentje:
Látszik egyeseknek fogalmunk sincs a dolgokról de ítélkezni, gyűlölködni azt tudnak. Semmi elfogadás, tolerancia nincs az emberekben. Szomorú, hogy mivé lett ez a világ 😟
2020. febr. 12. 18:27
 9/19 anonim ***** válasza:
73%
Hogyhogy nem terhelik? És hogyhogy nem én (is) finanszírozom? Ha valaki le akar fogyni, akkor szerintem sokan szívesen segítenek neki. De ha csak sajnáltatni tudja magát, akkor nem csodálkozzon, hogy nem rajongják körbe. Problémái mindenkinek vannak, mindenki küzd is velük.
2020. febr. 12. 19:28
 10/19 anonim ***** válasza:
73%
Mert vizuális környezetszennyezést valósítotok meg a sörhasatokkal.
2020. febr. 12. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!