Evés után sokat krákogok, mitől lehet?
Nos tudom nem függ össze de eléggé fiatal vagyok szóval nagyon félek hogy valami komoly tüdő vagy szívbeteg vagyok.(mielőtt belém kötnek,kijelentem hogy jövőhéten megyek orvoshoz!)
Nagyjából 7 hónapja kezdődött ez az egész.Ha egészségtelen ételeket eszek akkor van az hogy folyamatosan krákogok.De ha gyümölcs vagy esetleg zöldséget eszek akkor egyáltalán nem.Mitől lehet ez?Negatív kommentek kerüljenek.
Köszönöm előre is
Pszichés gondjaim vannak de nem gondoltam volna hogy ez a 2 dolog ennyire összefügg.
De amúgy köszönöm szépen
Ki kell tapasztalni... a mentát is írják itt is ott is, van ahol rossz refluxra, van ahol ajánlják. Gyümölcsből meg a citrusféléket emlegetik rossznak.
Ettől még lehet az.
Szerintem a krákogásnak nincs köze a tüdőhöz és a szívhez.
Lehet esetleg valamilyen összetevőre való érzékenység is. Én pl. érzékeny vagyok a tejre, ha valami tejes dolgot eszem, gyakran elkezd folyni az orrom, ha nem eszem ilyet, akkor meg elmúlik. Régebben a fülem, garatom is viszketett tőle, mint amikor légúti allergiája van valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!