Mit tegyek ha megettem majdnem egy egész nutellat kenyérrel?
Mostanában eléggé elhagyottnak érzem magam és ma már alap ettem 2 csokis fankot melle Kinder csoki és most este 5szelet kenyérrel és 5 Puffasztott rizzsel megettem kb 2/5nutellat (750g -os annak a 2/5et kb)
Napi szinten eszek kb 2 tábla csokit már egy jó ideje
Mit tanácsoltok?
Reggeli, ebéd mindig normális mennyiségben egészséges ételek pl ma körözöttet ettem kenyérrel és egy almát utána hal brokkolival este meg vacsora kb mindig 2tabla csoki :/
175cm 68 vagyok és mindig is ennyi voltam de tavaly elfogytam 58ra edzes stb csoki nélkül de most visszaszedtem mindent és van hasam meg megint teljesen összeér a combom:/
Kérd pszichológus segítségét az evészavar és a háttérben húzódó lelki problémák miatt.
Addig is próbálj egészségesen táplálkozni, de tervezz be egy kis normál mennyiségű édességet, mondjuk 1-2 kocka csokit.
Sportolj, menj szabad levegőre, ilyenkor is lehet, csak fel kell öltözni.
Este nézz valami jó filmet, ami leköt, és nem kell közben nasizni! Vagy csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz! Keress új hobbit!
Írd össze, miket csinálhatnál evés helyett, és amikor rád tör a nassolhatnék, vedd elő a listát, válassz valami kellemes tevékenységet, és csináld!
Próbálj többet emberek közé menni, barátokkal beszélgetni, keress új barátokat!
De ezek inkább tüneti kezelések, első legyen, hogy fordulj szakemberhez!
Köszönöm, tisztában vagyok ezekkel de tudatosan csinálom! Ugyanezt csináltam de pl most céltalannak érzem mert hosszú távú van de az nem most van szóval érted😅 mindent utolsó percre hagyok
Tudok én egészségesen enni stb pl előző héten fullosan de ezen megint itt
Én azt tanácsolom, egyél többet az egészséges ételekből. A legtöbb csoki nagyrészt cukor és növényi olaj, amikre ilyen formában és mennyiségben nincs szüksége a szervezetednek, nem is tesznek jót. A Nutella sem más:
Ami jó a csokiban, az benne van egy jó minőségű, magas kakaó- és alacsonyabb cukortartalmú étcsokiban. Ebből jó eséllyel nem fogsz tudni megenni egy táblával, nekem pl. 1-2 kocka bőven elég. De süthetsz vagy készíthetsz magadnak más, egészséges(ebb) nasikat, édességeket, sütiket is. Ha kényelmesebb megoldásra vágysz, boltban vehetsz diákcsemegét, natúr aszalt gyümölcsöket, olajos magvakat, ezekben is van bőven kalória, de sok hasznos tápanyag is.
1. kend be a popód vazelinnel mielőtt kakkantasz, mert ennyi nutellától téglakemény lesz hidd el.
2. gyakorolj önuralmat, és gondolj rá jobb lesz a testednek ha lefogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!