Mivel lehet hízni? Szóval mit kell enni?
mert nem nagyon tom hogy mibe mennyi ez-az van :S
jah, emígy 13 éves vok és 41 kg, meg 156 magas ( asszem )
Szia!
Először nézz körül otthon, hogy szüleid is ilyen vékonyak e. Mert ha igen, akkor ehetsz bármit, nem fogsz hízni, max egy-két kilót. Sajna, én is így vagyok, nem tok hízni. De sok sok nasi, csoki, meg magas kalóriatartalmú ételek (szóval minden amit egy fogyókúrázó nem ehet):P
És tornázz!!! Hogy a felvett tápanyag izom formájában ragadjon rád. De ne futás, meg ilyen aktív sport legyen, hanem vmi lájtos. :P Erősítés inkább. Meg egyél soksok vitamint. (nem kapszulák formájában, hanem friss gyümölcs és zöldség)
Nekem min. 50 kg-nak kéne lennem, és ehelyett vagyok 45, de úgy, hogy mindenből sokat eszek. :(
Egyél sok pizzát(pizza 4ever!!!), mert azon minden van amitől hízni lehet: tészta, sonka, szalonna (bacon), sajt, meg zöldség(ami egészséges:)). Ja, igen, a sajt is hasznos lehet!!! De nem lehet, hogy csak hirtelen nőttél az elmúlt időben, és emiatt lettél ilyen vékony?
Remélem segítettem! Jó hízást, meg jó pizzázást!!! :P
Szia egyél sok banánt meg banán turmixot (tejjel)
az beválik csak jó sokat egyél belőle :)
Én 14 vagyok, decemberben leszek 15, súllyal ne aggódj, gyarapodni fog. Én 60 kiló és 178 magas vagyok, nem vagyok elhízott, mivel tanyán lakok és van sok állat...
Először is: van egy barátom, ő többet eszik mint én, és mégsem hízik semmit, azért mert gyors az anyagcseréje, nekem viszont valamivel lassabb. Sok mindent eszem. Itt van pár kaja ami itthon előfordul gyakran:
Pörköltek
Sülthúsok krumplival, tarhonyával, rizzsel
Sok kenyér és péksütemény
Borzasztóan sok tehéntej
De! Hogy nehogy nagyon elhízz kell mozgás is a kaja mellé. Én pl kézilabdázok és naponta 5-10 kilométert bicajozok. Nem vagyok elhízva és nem is vagyok sovány. Bár az utóbbi 1 évben megnőtt az étvágyam, duplájára nőtt, mégsem híztam semmit. Szülőktől is függ a testalkatod, pl apám nem nagydarab, vagyis az de az izom, muter meg egy kicsit kövér. Én apámra ütöttem magasságra növök, húgom muterre ütött ő meg "szélességre" nő, ő duci, de nem is mozog semmit, egész nap csak a mesét nézi, a tv előtt ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!