Cikket, vagy videót keresek a traumát átélt állatok elfogyasztásával kapcsolatban tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
Hallottam egy elméletről, miszerint, ha traumát átélt állat húsával táplálkozik az ember, valamilyen módon hatással lehet ez a közérzetére, tehát, szorongásban élt állatokkal való táplálkozás növelheti a szorongás esélyét. De nem találok erről semmilyen értelmezhető anyagot. Egyébként eszem húst, nem vagyok vega, viszont valahogy érdekel ez a téma. Az utóbbi időben nagy vihart kavart Örökölt sors könyv mellett, pedig már ez se tűnik annyira nagy baromságnak, mint első hallásra, hisz úgy néz kivan biológiai út amin keresztül a traumák továbbadódnak.2020. jan. 1. 18:47
1/2 gublug válasza:
Bocs az OFF-ert: Igy van, en is hallottam errol. En vega vagyok es eleg sok ilyen videot lattam mar, de olyat amit te keresel meg en sem. Erdekelne ha talalsz.
2/2 A kérdező kommentje:
Épp ezért keresem, mert ok hogy hallogattam innen onnan ilyet, de nyilván érdekelne, hogy ezt tudományosan vizsgálták-e például. Mert egyébként nem nehéz vizsgálni pusztán csak etetett ragadozókkal akár...nem tudom nem vagyok tudós, de egy ilyen állítást jó lenne megtámasztani azért a puszta hitnél többel.
2020. jan. 1. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!