A hashajto fuggoseget, hogyan lehet lekuzdeni? Aszaltszilvalével probalkozom a hashajto helyett most, az kevesbe karos? Bovebben lenn!
Figyelt kérdés
Egy ideje (par honapja) el kezdtem inni ezeket a keserusos, ill glaubersos vizeket, mert sajnoa rendszeresen kuzdottem szekrekedessel. Rendesen etkezem es sportolok rendszeresen, ennek ellenere sajnos hajlamos vagyok ra. Nem arrol van szo, h hetekg nem tudtam/tudok menni, hanem sokszor ha az “elso adag” megvolt reggel utana meg erzem, h mennem kene de mar csak rettenetes erolkodesek aran jon valami... termeszetesen ettol aranyerem is lett. Emiatt kezdtem el a vizeket hasznalni. De tudtommal ezeket nemigen szabadna hosszutavon, mert csak hozzaszokast okoznak es utana meg rosszabb lesz. Emiatt egy kortyot sem iszom mar par napja, viszont valamire sajnos mindenkepp szuksegem van, kulonben elegge fajdalmas a szekeles. Kiprobaltam most az aszaltszilvalevet ehgyomorra es egy pohar is megteszi a kivant hatast... de gondolom ezt sem feltetlen jo hosszutavon alkalmazni. Vagy a szilvale kevesbe karos mint a szulfatos vizek?? A valaszotok elore is koszonom! Illetve azok tapasztalatait is varom, akik esetlef kuzdottek mar hasonlo problemaval.2019. dec. 31. 15:27
11/17 anonim válasza:
Nem a szűztea, hanem a szenna csinál görcsöket. 15 éve szűzteával tudok csak wc-re menni. Köszönöm nem kérek semmi tanácsot, kioktatást, akkor nagyon régen valamelyik gyógyszer okozta a krónikus székrekedést, mire észbe kaptam már sajnos visszafordíthatatlan lett.
12/17 A kérdező kommentje:
De tudtommal amugy a szuztea kapszula az szennat is tartalmaz, pont azert hajt (de javits ki, ha tevedek). De amugy gondolom a kioktatos dolog nem nekem szolt(?).... es nagyon sajnalom, hogy ilyen helyzetbe kerultel. Biztos vagyok benne, h nem lehet konnyu.... :( foleg h rajtad kivulallo ok okozta a dolgot. Viszont sajnos itt az en esetemben csak es kizarolag en vagyok a hibas. De remelem h sikerul meg nekem idoben visszafordulni errol az utrol...
2020. jan. 1. 13:58
13/17 anonim válasza:
Igazad van, van benne valamennyi szenna, de a tömény szenna okoz iszony görcsöt. Természetesen nem neked szólt a kioktató szó, csak nem szeretem aki osztja az észt és fogalma sincs milyen az, hogy 1 hétig voltam kórházban térdműtét miatt és írd és mondd, nincs magamtól székletem. Tehát nincs választásom. Bent nem maradhat:-)
14/17 anonim válasza:
60 éves vagyok, drága anyukám és saját tapasztalat szerint székrekedésnek születtem.
Ami létezik, szerintem mindent kipróbáltam.
Ami nekem bevált:
A piros címkés INKA cikória kávé.
2in1-hez keverék egy púpos teáskanálnyit.
Nem a legfinomabb, de természetes székelési eredmény minden korábbi szenvedését kárpótol !!!
15/17 A kérdező kommentje:
Es ez hol kaphato? Meg sosem hallottam rola :O
2020. jan. 5. 08:24
16/17 anonim válasza:
Hát Kazincbarcikán a Mazsokóban vesszük, de láttam már Coopban is 100 forintos boltokban is. Próbáld te is megtalálni, megéri!
Nincs se hascsikarás, se dugó, majd híg széklet, csak természetesség. Remélem neked is beválik.
Ja, gyerekeknek is adható.
Az is lehet, hogy neked másikfajta cikóriakávé is jó.
17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!! :)
2020. jan. 7. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!