Anorexias/bulimias voltam es meg mai napig vagyok. Ejjel alig tudok aludni csak ossze/vissza forgolodom, es egesz vegig csak kajakra tudok gondolni. Ez mitol lehet? 16/L
Hozzá nem értő emberek ne szidják már szegényt, ne hordják el mindenféle hülyének. Valóban nehéz ezt megérteni amíg nem csöppen bele az ember, de egy kis empátia jót tenne.
Velem is ez volt, leginkább anorexiával küzdöttem, de voltak bulimiás időszakaim is, a kettő keverékét hívják ednos-nak. Nincs drótkerítés a két betegség között, sok anás a koplalás miatt bekövetkező falásrohamok után miás lesz.
Volt mikor olyan szinten ki voltam éhezve, hogy kajáról álmodtam, youtubeon néztem videókat csalónapokról stb.
Így utólag már tényleg furának hat, de akkor ez könnyebbé tette a koplalást. Ugyan én egyedül gyógyultam ki (harmadik vagy negyedik nekifutásra), mindenképpen javasolnék egy pszichológust, én voltam egynél, nem az evészavar miatt, de tényleg megéri. Kitartást és légy erős, ki tudsz mászni ebből te is, nem éri meg a legszebb éveidet erre pazarolni, elképesztő sok mindentől tud megfosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!