Büntetlenül fogyaszthatok eritrit & sztevia alapú édesítőszert?
Figyelt kérdés
Fel szeretnék hagyni az egészségtelen élettel és hízni sem akarok. A cukrot el szeretném hagyni. A háziorvos asszisztense mézet javasolt, de szerintem az hülyeség. Én kinéztem a bioboltból egy 0 kalóriás eritrit és sztevia édesítőszert, aminek az íze is kiváló. Nagyon szeretem. Valóban akármennyit ihatok belőle nem árt meg?2019. dec. 27. 16:48
1/6 anonim válasza:
Ezt nem tudja senki, nem voltak még komolyabb vizsgálatok ezekkel a szerekkel .
2/6 anonim válasza:
Ha nem vagy még hozzászokva, vagy túlzásba viszed, lehet hasmenésed. Ha nem kell fogynod, nincs baj a mézzel sem, nyilván nem mérték nélkül.
3/6 anonim válasza:
Méz kizárt, az tömény cukor! Inzulinrezisztenciám van és a méz tiltólistán van!
4/6 anonim válasza:
Csak úgy mondom, hogy a mèz a legtermèszetesebb cukor. Az a legegèszsègesebb.
Eritritet is már mestersègesen állítják elő mivel a termèszetben nincs elèg.
Az èdesítő ugyanaz mint a cukor túlzásba semmit sem szabad vinni!
5/6 anonim válasza:
Az előzőnek: eritritet cukor formájában mindig is 'mesterségesen' állították elő, cukor fermentációval. A mézet pedig a méhek állítják elő 'mesterségesen' :)
Egyik sem fogyasztható büntetlenül szvsz.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!