Miért nem tudok reggelente enni semmit/alig?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy most már egy ideje edzek, mivel elég magas vagyok 190cm sokat kellene ennem hogy szedjek fel plusszt magamra, de ha este sokat ha alig eszek valamit bármit csinálok reggel ha felkelek akár jól kialudtam magam akár nem, alig tudok enni valamit most is 1zsömle és már tele voltam pff... persze délben meg délután este meg már tudok többet enni de ez kicsit már idegesít, erre nincs valami megoldás?2010. júl. 19. 19:44
1/2 anonim válasza:
Próbálj meg ne szárazat,hanem valami levesest enni, pl jó tápos, édes tejbe grizt, tejbe rizst, kakaóba apritott kalácsot,mézes,cukros tejbe zsömlét-kiflit stb. Neked nem kell a kalóriára figyelned, tehát akármit megehetsz, csak tápláló legyen.Nem számit, hogy reggel van.
2/2 anonim válasza:
Én sem tudtam soha, az alvásban nem is tudom hogyan tudnak mások megéhezni.
Egyél 1-2 órával felkelés után, én is azt szoktam tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!