Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyik az egészségesebb, és...

Melyik az egészségesebb, és miért?

Figyelt kérdés

Párolt zöldség vagy főtt tészta?


Rántott csirkemell vagy füstölt sonka?


Sült tarja vagy a párolt hal?



Előre köszönöm a válaszokat.



2019. dec. 6. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szokásos sablon szöveget akarod látni,akkor a párolt zöldség tele vitaminnal, majd csirkemell tele rosttal,és hal tele fehérjével,nyilván ezek az "egészségesebbek" de én úgy gondolom mindenre szüksége van a szervezetnek,hogy egészségesen működjön, ugyan úgy a sertés húsra , a tészta félékre,és a füstölt ételekre is . Utóbbit nyilván mértékkel ,tehát nem napi rendszerességgel mert az valóban tönkre teszi a hasnyálmirigyet. Szóval egyél mindent
2019. dec. 6. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

1. Párolt zöldség. A főtt tésztában nem sok hasznos tápanyag van, ellenben finomított szénhidrát igen.

2. Kb. ugyanolyan, nem az egészséges ételek netovábbja, de mindkettőt lehet enni néha.

3. Mindkettő egészséges, ha jó alapanyagból, jól van elkészítve.

2019. dec. 7. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!