Miért nem tudok böfögni?
Figyelt kérdés
a kérdés komoly, életembe egysuer böfögtem 6 évesen, akkor is csodálkoztam hogy böfögtem, egyszerűen nem tudok böfögni, ez miért van?2019. dec. 4. 06:31
1/5 anonim válasza:
én sem tudok, kb évente 1x, ha megy
viszont ilyen kis morgások jönnek fel, leginkább a tüdőmben, a nyelőcsőben vagy a légcsőben érzem, nem tudom, hogy hol
de ez borzasztó rossz, mert nem igazán lehet irányítani, egyrészt kellemetlen, másrészt ciki, ha másokkal vagyok, mivel eléggé hallatszódik
lehet ezzel valamit kezdeni?
2/5 anonim válasza:
Biztos ellenkező irányba távozik a felesleges levegő. :)
Nem baj az, ha amúgy rendben van az emésztésed. Ilyen típus vagy, és kész.
3/5 anonim válasza:
Én nagyon ritkán böfögök, szerintem ez nem baj. Nem eszek, iszok olyan dolgokat, amik ezt kiválthatják, lassan eszek, nem kapkodva, levegőt nyelve. A gyomrom, emésztésem nagyon jó. Ismerek olyan embereket, akik elég sokat böfögnek, azt figyeltem meg, hogy vagy sok szénsavas italt isznak, vagy nagyon gyorsan esznek, vagy mindkettő.
4/5 anonim válasza:
Egyik ismerosom sem tud bofogni, elmeletileg a gyomorszajnal valami nem ugy van, ahogy annak lenni kene.
En pl tudom is iranyitani a bofogest, barmikor barmennyit.
5/5 anonim válasza:
Én sem tudok, nekem is ilyen morgások jönnek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!