SOS! Penészes rizst ettem. Lesz tole bajom?
Figyelt kérdés
2019. nov. 26. 17:00
11/13 Meton válasza:
Ha jól láttam, a penésznek csak toxikus hatásai vannak. Legalábbis úgy láttam, fertőzést nem okoz. Ez azt jelenti, hogy a dolog mennyiség függő. Tehát ha alig láttál rajta penészt, amiatt kár aggódni. Nálam a lekvárok teteje szokott picit penészes lenni. Nem gond, mert a penészes részt kidobom és már jó is. Csak óvatosan kell, nehogy elkeveredjen az egészséges résszel, mert amúgy nagyon rossz íze van. Ahhoz, hogy beteg legyél, azért elég sok kellene. A pálinka meg nem segít, ezt nehogy elhiggyétek. De ha logikusan gondolkodsz, a pálinka is romlott gyümölcsből van.
12/13 A kérdező kommentje:
#11 Koszi a valaszt:) Egyebkent nem lett semmi bajom:D
2019. dec. 3. 14:08
13/13 anonim válasza:
Femina.hu, na ne...
Háziorvost érdemes meglátogatni, ott kapsz hiteles infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!