Egyszerűen nem tudok nemet mondani. Miért?
Figyelt kérdés
Sajnos be kell vallanom jópár kg felszaladt rám. Amíg dolgozom 8-17-ig minden rendben. Hazaérek 6-ra egy vacsi, eltelik 1-2.5 óra és nem tudom megállni. Mindig este. Imádom a munkám a férjem szeret. Az anyagi életünk stabil. Nem tudom mi lehet ami miatt mindig ugyanaz a forgatókönyv. Próbálok sokat inni, egészségesen enni de semmi :(2019. nov. 26. 07:01
11/11 anonim válasza:
Akkor vacsizz kétszer. Oszd el a hatkor megevett vacsit két adagra, és a másodikat edd meg nyolckor. Ha mennyiségre kevésnek találod, adj még hozzá nyers vagy főtt zöldségeket, attól nagyobb mennyiségű lesz, és jobban eltelít.
Átérzem a helyzeted, a hat után nem eszünk szabállyal én is éhen halnék, hiszen 10-11kor fekszem le aludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!