Hogyan hánytassam meg magamat?
Figyelt kérdés
nem szeretnék olyan válaszokat, hogy ne hánytassam meg magamat mert nem tesz jót meg ilyenek ezeket én is tudom, de érdekelne, hogy hogyan csináljam. a torkomon lenyúlás nekem nem vált be csak köpködtem, de semmi más esteleg hosszab ideig tartsam ott az ujjam?2019. nov. 23. 20:19
1/4 anonim válasza:
Ezek szerint nem tudsz, van ilyen.
2/4 A kérdező kommentje:
de akkor sehogyan sem? hallottam már olyat, hogy valakinek nem ment úgy, hogy lenyúlt a torkán, de valahogy máshogy megcsinálta csak nem tudom hogyan. nem tudok valahogyan keverni olyan ételt vagy italt aminek hánytató hatása van?
2019. nov. 23. 21:45
3/4 anonim válasza:
Mi az istennek akarsz direkt hányni ha semmi bajod nincs?
4/4 anonim válasza:
Mikor rosszul voltam de nem ment a hányás, akkor simán sikerült úgy hánynom, hogy lenyomtam az ujjam a torkomon és birizgáktam.
Régen mikor hánytattam magamat mert hülye voltam és úgy nyomtam le a torkomon az ujjaim akkor nem mindig sikerült. De mikor sikerült akkor se jött ki minden.
Nagyon rossz visszagondolni, hogy ezt tettem magammal. Azóta már megigértem a szeretteimnek és magamnak is, hogy soha többet nem hánytatom magam stresszoldás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!