Milyen fajta eteleket keruljek ahoz, hogy jo kondiban maradjak?
Rendszeresen sportolok (a kuzdosportok hive vagyok), amellett meg jarok terembe is gyurni, eddig nemnaon figyeltem arra h mit eszek.. mindent ettem ami megtetszett vagy izlett. Mostmar viszont ugy erzem oda kellene figyeljek mivel a telen nemjartam edzesre es hat.. kicsit meglatszott. Na jo kicsit jobban.. es tudni szeretnem hogy vegulis milyen fajta kajakat egyek ahhoz hogy az izomtemegem jol gyarapodjon, illetve hogy a felszedett felesleg a leheto leghamarabb eltunjon (inkabb a hasamat erinti a dolog).
19\f
Semmi cukor nincs benne, és a szine, háát olyan fehéres barnás, az izét nemtudom mihez hasonlitani mivel hasonlót még nem ettem de finom.
Ismét megszeretném köszönni az értékes es gyors visszajelzést, esetleg ha még akadna kérdésem a témával kapcsolatban akkor fordulhatok-e önhöz? Ha igen akkor milyen e-mail cimen érhetném el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!