Puffadás és puki gyötör. Magyarázatot és megoldást keresek? Részletek a leírásban.
én zacskós salátát veszek és igazából aggaszt kicsit hogy valami vegyszerrel fertőtlenítik ami nagyon nem teszik. amikor már pár napja már áll a hűtőben akkor kissé aceton szagúan kezd erjedni, ez jelent valamit?
az hogy a baktériumok elszaporodnal a rost felületén az ok de milyen baktériumok? mer ugye van a "rossz" meg a "jó" baktérium.
volt velem régebben hogy alig ettem rostot hanem szinte csak szénhidráttal teli kaját és akkor is volt egy korszak mikor rengetek gáz jött belőlem és sok pattanás is. étrendet váloztattam azóta pattanás látványosan csökkent és a gázok is de most (szerencsére csak a gázosodás) megint vissza jött. szal úgy néz ki a junk kajától és az egészséges kajától is ugyan az az eredmény.
aki ezt érti az egy zseni :|
kösz mindenkinek.
folytatom ahogy eddig is és pár hét múlva megírom mi lett az eredmény.
tudományos kísérletnek azér jó :D
igen szóval végeredményben túl sok rostot (ami talán belém is kötött) ettem amit a bélbaktériumaim imádtak
kicsit visszavettem és egy napot(24 óra nem evés alvással együtt) böjtöltem is és kicsit mozogogtam is hozzá.
ez után kicsivel minden kijött és nincs puffadás meg borzalmas gázok.
zabot (amiből mindennap rengeteget ettem) messziről elkerülöm egy időre.
tanulság az hogy jóból is megárt a sok, milyen igaz!
Köszi, hogy megírtad! :)
Komolyan, sok kérdező nem veszi a fáradságot, hogy leírja a tapasztalatait utólag, pedig nagyon hasznos.
jajj de ari vagy :D
igen ez néha engem is zavar, ezért írtam meg, meg hát meg is ígértem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!