Gluténérzékenyek, ti néha megeszitek a nyomokban gluténos ételeket?
Figyelt kérdés
2019. szept. 30. 22:13
1/2 anonim válasza:
Én igen, de elvileg nem szabadna, hiszen nem tudhatod, hogy abban éppen mennyi glutén van, lehet hogy semennyi de az is lehet, hogy sok.
2/2 anonim válasza:
Szinte mindig. Az csak a "nagyon" erzekenyeknek szol, akiknek mar az is gond ha egy legterben keszitik a glutenos etelekkel, a por raszall es akk valakinek mar ez is okozhat problemat.
Az hogy "nyomokban tartalmazhat glutent" az valojaban csak annyit jelent, h "glutent feldolgozo uzemben keszult" ez kb <20mg glutent jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!