Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nincs székletem egy hete. Meg...

Nincs székletem egy hete. Meg az inger sem jön. Ittam ricinust de semmi. Utána glicerines kuppot próbáltam ki szinten semmi. Dulcolax sem tette meg a hatását. Nagyon félek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akartam orvoshoz menni mert ciki de muszáj lesz. Félek majd attól hogy komoly bajom lesz. Valaki meg volt így? Mitől lehet?
2019. szept. 24. 05:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Pont emiatt szorongok sajnos mert sehol nem tudtam és tudok WC-re menni kivéve otthon és akkor is ha egyedül vagyok ..már ez ellen próbáltam tenni..beszélgettem pszichológusal aki azt mondta ahelyett h stresszelem magam fogadjam el ne kezdjek ellene és majd egy idő után le tudom győzni meg egy csomó tanácsot adott

Meditáció stb ..de semmi nem használt

Én szerintem ez miatt van most nekem a súlyos szekrekedes

2019. szept. 24. 10:44
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Szinte gondoltam, hogy ez lehet a háttérben. Sajnos ide vezet, ha gyakran és sokáig visszatartod, egy idő után a szervezeted eljut oda, hogy már nem jelez. Tudatosan leküzdhető problémából leküzdhetetlen problémákat, betegséget okozol magadnak. Most menj el orvoshoz, bármennyire is kellemetlen vagy félsz, mielőtt nagyobb baj lesz. Kövesd a tanácsait és ha sikerül végre produkálnod, tanulj az esetből és ne csináld többet ezt a hülyeséget.

A doki biztosan látott már ennél cifrább dolgokat is. A félelem miatt ne halogasd a dolgot, sokkal rosszabb helyzetbe is kerülhetsz (kórház), ha nem cselekszel mielőbb.

2019. szept. 24. 14:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Magától nem múlik ez már el?
2019. szept. 24. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát, ha már a ricinusolaj se hatott, akkor elég nagy lehet a baj.
2019. szept. 25. 08:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Forró fürdő az általában ellazítja a szelepeket (gondolj arra pl amikor zuhanyzó alatt vizelési ingered van. Ha nem hat akkor hashajtó, hasadat masszírozd és háton fekve emelgesd a lábad a hasad felé. Ha semelyik sem hat akkor irány a kórház
2019. szept. 25. 23:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem étrendváltáskor volt egyszer ilyen. 8 db glicerines végbélkúp után jöttem rendbe. Feldugtam egyet, aztán félóra múlva kinyomtam, majd rögtön utána a következőt. Így sikerült megindítani.
2019. szept. 26. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!