HOgy van ez a széklet-dolog?
Figyelt kérdés
Elég gyakran fordul elő, hogy reggel még félálomban már érzem, hogy mennem kell wc-re és az állaga elég lágy, nem olyan normális kemény, mint amilyennek kéne lennie. Ha viszont nagy ritkán délután megyek, akkor normális az állaga. Miért lehet ez? Talán reggelre még nem szívódnak fel teljesen a nedvességek belőle, így aki korán megy annak mindenkinek ilyen? Ja és attól független, hogy előző nap mit ettem. Nem emlékszem, hogy régen is így lett volna, pedig nekem már kiskorom óta beállt, hogy mindig reggel megyek. Egyébként utána nem kell mennem többször, csak zavar, mert mindig a hasmenésre emlékeztet, amit utálok és bár a kettő közötti állapot, de ez normális? Csak komoly válaszokat szeretnék.2010. júl. 15. 07:24
1/4 anonim válasza:
Apu nálunk ugyan így van. Beállt neki reggelre már legalább 20 éve és neki is ilyen hasmenés jellegű mint neked. Ő se eszik semmi olyat, nincs baja, csak ilyen és kész. Ráadásul a hangok... mint a világháború.... néha arra ébredünk reggel... :D
Szerintem ez nem probléma. Ha téged zavar, menj el orvoshoz.
2/4 anonim válasza:
hát márpedig sztem ez nem normális dolog. ziher h vmi kajától van. csak nem is sejted még. gondold át mi az amit minden nap eszel és utána van ilyen hasmenésed.
3/4 anonim válasza:
Egyátaílán nem normális!!!Én bélbeteg vagyok,rendszeresen járok orvoshoz,nem egyszer volt vastagbél tükrözésem.Ez lehet IBS(irritábilis bélszindróma),de sok minden lehet,még.
4/4 anonim válasza:
Szerintem simán lehet idegességtől. Vannak olyanok akik feszültek munkába/iskolába menet előtt. (Ha csak reggel van ez akkor erre tudok csak gondolni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!