Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ugye nem baj, ha nagyon sokat...

Ugye nem baj, ha nagyon sokat iszok?

Figyelt kérdés

Mondják is mindenhol,hogy most a nagy melegbe sokat kell inni,hát nekem ezzel nincs is gondom...

Még dél sincs,de már megittam 1,5l ásványvizet,egy capuccinót és két pohár szőlő levet.Még 1,5l vizet tuti iszok ma,meg ugye leves,gyümölcs ilyenek.

Ugye nem baj,ha napi 3-4l folyadékot fogyasztok?(esetleg ennél is többet?

15/L

2010. júl. 14. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
dehogy baj, sőt, legalább jót tesz a vesédnek. a felesleget meg kipisiled.
2010. júl. 14. 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
3-4 liter nem olyan sok. A fölösleg úgyis távozik, szóval nincs gond. Ha keveset innál, az sokkal rosszabb lenne.
2010. júl. 14. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. Ilyen melegbe én is inkább iszom és kevesebbet eszem. Ha nem kólát meg társait iszod vagy max 1-2 pohárral és inkább vizet meg gyümilét tolsz, az teljesen jó.
2010. júl. 14. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem baj, csak ilyenkor fokozattan ügyelj, hogy valamilyen vitamint és étrendkiegészítőt is egyél, meg sót, mert hiába iszol sok vizet, felhigul a véred és a szervezet meg csak izzadja ki az ásványi anyagokat is.
2010. júl. 14. 12:41
 5/6 anonim válasza:
Csak az árt meg ha keveset iszol. Szebb lesz a bőröd, nem lesz gond a veséddel és nem kell attól félned hogy kiszáradsz vagy rosszul leszel a melegben. A te példádat kellene követnem.
2010. júl. 14. 14:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Figyelek majd a vitamin és sóbevitelre is:)

Utolsó:

hajrá!Amúgy régen én is keveset ittam,de rászoktattam magam.Mindig bevittem egy 1,5l-es vizet a szobába és ott volt mellettem így láttam és ittam.Eleinte egy ilyen suliidőbe 2napig tartott,tavasszal már kevés is volt egy délutánra ennyi víz:)

_Most meg szinte folyamatosan innék.:D

2010. júl. 14. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!