Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egyik napról a másikra,...

FallenDiamond kérdése:

Egyik napról a másikra, elkezdtem félni attól, hogy egyek bármit is, mit tegyek?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, túlsúlyos is, de most lettem tizenegyedikes, és azóta, amióta volt az évnyitó nem vagyok hajlandó semmit sem enni, ha rágondolok bármilyen ételre is, ami nem zöldség/gyülmölcs hányingerem lesz, amit nem teljesen értek. Elkezdtem újra edzeni, és hihetetlenül jól ment 3 hónap kihagyása után. Valami tipp?
2019. szept. 2. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
26%
Kitisztult a szervezeted a mérgező kajáktól! Ha ezután enni fogsz és még nem tudod megszokni azt, hogy semmit se egyél, akkor kerül el a cukrozott élelmiszereket, a gluténtartalmú pékárukat, a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, a tejtermékeket!
2019. szept. 2. 21:40
 2/2 anonim ***** válasza:
A hányinger - ha nem pszichésen idézed elő magadban - jelezheti azt is, hogy túl gyenge a gyomorsavad. Fehérjére és zsírra is szükséged lenne, ami a zöldségekből, gyümölcsökből nem fogsz tudni bevinni, viszont ezek megemésztéséhez kell a gyomorsav. Igyál evés előtt egy kis citromos vagy almaecetes vizet, vagy gyömbérteát, az segíthet.
2019. szept. 3. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!