Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hizhatnék? 16/L

Hogyan hizhatnék? 16/L

Figyelt kérdés
egyszerűen hizni szeretnék. 163 cm/45-56 kg vagyok. mindenki szerint "jó" alakom van, de én szeretnék hizni legalább 3-4 kg. alkatilag indenki vékony a családba, ezért én is, de gondoltam ti netán tudtok segiteni hogy hogyan tudnék párkilót hizni. (és persze ugy hogy nem gyógyszerek által amit az orvosok irnak el) előreis köszönöm. 16/L és légyszi kort, és nemet is
2010. júl. 13. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
sporoltj-ez a legjobb, mert nem hájat fogsz növeszteni, hanem izmot, és még formásabb leszel:D
2010. júl. 13. 19:31
 2/8 A kérdező kommentje:
és mi a legmegfelelőbb sport?? mert 3 évig usztam, most pedig focizok lassan már 2 éve
2010. júl. 13. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__953959-.. Lesd meg ezt:) Am sztem a futás jó, utána éhes leszel:P
2010. júl. 13. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Mért akarsz hízni? Tök hülyeség! Olyan súlyúnak kell lenni ahogy jól érzi magát az ember, és ha úgy érzed hogy nem sokat de nem is keveset eszel hanem pont eleget, akkor ne akarj hízni!! Mert átfordulhat a dolog és akkor meg hájas leszel és majd fogyni szeretnél, az már nem lesz olyan jó! :)

19/F

2010. júl. 13. 19:56
 5/8 A kérdező kommentje:
azért szeretnék hizni mert nekem nem teljesen tetszik a testem. 49-50 kg szeretnék lenni és akkor semmi problémám nem lenne magammal. az arcom szép (legalább is azt mondják) csak a testem az ami szerintem nem jó. komolyn csak had lehessek 50KG :( :) jah és amugy sok tejet is iszom meg stb meg nagyo sokat eszek is de hát smmi. 3 év alatt sikerült 9 majdnem 10 kilót hiznom
2010. júl. 13. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:

igazából nálad nem a sporton van a hangsúly sztem, persze csinálj vmit amit szeretsz. elég ha focizol az átmozgat úgyis rendesen gondolom. inkább próbálj meg többet enni. lefekvés elött kiadós vacsorát egyél mindig. próbálj minél több fehérjét meg szénhidrátot enni. magyarul csirkemellet rizzsel. ;D az ilyen semmit mondó kajákkal, nasival meg ne lakj jól soha.

mindenesetre sok sikert. remélem hamar sikerül elérned h jól érezd magad a bőrödben. bár lemerném fogadni h így is nagyon csinos vagy. :)

19/F

2010. júl. 13. 22:23
 7/8 anonim válasza:

Nagyon egyszerű, ha sportolsz, akkor csak az étrended kell hozzáigazítani és a napi fehérjeszükségleted elfogyasztani. Így meglesz a célsúlyod! ;)

Ha kérdésed lenne, írj bátran az e-mail címemre: info@gerbovicspeter.hu

2010. júl. 14. 08:14
 8/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm az kommenteket. és köszi a bíztatást
2010. júl. 14. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!