Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Normaflore szedése hosszabb...

Normaflore szedése hosszabb távon káros? Mellékhatások lehetnek?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy ha szedem napi 2-3 ampullával (jelenleg beteg vagyok csak azért) akkor a székletem jó kemény és kb csak napi 1x kell wc-re mennem. Viszont ha nem szedem akkor általában 2x kell mennem wc-re és elég laza a széklet.

Mi lenne ha minden nap hosszabb távon 1-2 ampullát szednék? Káros ez nekem?

25/F

2019. aug. 22. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lenne káros. Ha vényköteles lenne, akkor az Káros lenne
2019. aug. 22. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Antibiotikum szedése alatt +1 hétig,

Hasmenéses vírus-panaszok esetén 5-7nap,

Illetve ha szükség van a béflóra rendezésére egyes betegségek esetén ahogy tanácsolja az orvos.

Nem tudjuk káros e hosszútávon. Az jó ha napi 2x mész, egészségesebb mint a napi 1. Kérdezd meg a háziorvosod.

2019. aug. 22. 12:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Az oké hogy a kettő wc látogatás nem sok, viszont az állaga nem az igazi, picit lazább a keleténél mikor semmi bajom sincs akkor is.
2019. aug. 22. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Diéta, sok rost sem segít?
2019. aug. 22. 12:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Eszek gyümölcsőket,zsírosat nem. Egyébként meg 62kg/183 cm vagyok.Szóval nem tudom hova "diétázak" még.
2019. aug. 22. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy egészséges kaja
2019. aug. 22. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, káros a pénztárcádra, mert lókakit nem ér. A létező legrosszabb probiotikum, ennél az is többet ér, ha naponta eszel egy kefírt, egyébként Enterollal érdemes próbálkozni.
2019. aug. 22. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!