Hogyan érhetném el hogy kihulljanak a fogaim fájdalom és káros mellékhatások nélkül?
inkább kezeltesd az agybajodat!
menj el egy normális fogorvoshoz és kész!
Ha budapesti vagy, tudok normális dokit ajánlani
Amikor letört a fogam, és alig tudtam enni, egy másik érzékeny volt, és fél évig emiatt alig tudtam inni, hasonló gondolatok fordultak meg a fejemben.
Viszont ha nincs fogad, nem tudsz rágni. A protézissel rengeteget szenvednek az emberek. A nyálkahártyák sorvadásnak indulnak, az állkapocs eldeformálódik, a szavakat nehéz megformálni, kiejteni. Ezeket biztos nem akarod.
Egyébként a foghúzás - ha érzéstelenítik - nem fájdalmas. Eddig 3-0 nálam a nem fájdalmas javára.
" az első rossz élményt ártatlan gyerekként mégis mivel kezeljem ki?ez berögződik mint egy ösztön."
Erre "találták ki" a pszichológusokat!!!!!
Emmellett olyan módszer nincs, amitöl fájdalommentesen kihullanak a fogaid.
A protézissel meg legalább annyi probléma van, mert az állkapocs folyamatosan sorvad alatta, azaz nem sokáig passzol a meglévö, pár évente újat kell csináltatni, ami vagy jó, vagy töri az ínyedet, és idöbe telik, mire hozzászoksz, aztán kezdheted elölröl.
"normális vagy? az első rossz élményt ártatlan gyerekként mégis mivel kezeljem ki?ez berögződik mint egy ösztön." pszichológus pont erre való
és mesélek egy sztorit...anno több, mint 15 éve külföldön vigyáztam pár gyerekre...fogorvoshoz kellett mennem, és a legkisebbet nem tudtam hová tenni, se suli nem volt, se a szomszédban nem tudtak rá vigyázni...a gyereknek mondtam, hogy jöhet velem fogorvoshoz, ment a hiszti (5 éves kislány), mivel ő utált fogdokihoz menni...megmagyaráztam neki, hogy neki nem fognak csinálni semmit, lehet a sarokban rajzolni...doki tök kedves volt, gyerek 2 percig a sarokban rajzol, majd 20 percen keresztül azt bámulja, hogy gyökér-kezelik a fogam és kedélyesen eldiskurál a dokival...az anyja meg megköszönte, mivel utána soha többé nem kellett hisztizést hallgatni, ha a gyereket fogorvoshoz kellett vinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!