Iszonyatosan fáj a hasam! Szerintetek összefüggésben van ezzel? 👇
Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka virrasztottam de akkor este megittam egy kávét is, hogy könnyebben fent tudjak maradni. 1 percet sem aludtam és reggel mikor "keltem" szintén ittam egy kávét, mert jól esett és így toltam a mai napot. Délelőtt futottam meg edzettem(haspréseket csináltam) stb.. És most estére nagyon megfájdult a hasam. Néha úgy érzem fel vagyok puffadva de van hogy csak erős éles fájdalom jön. Lány vagyok tehát mielőtt valaki menstruációs görcsökre gyanakodna leszögezem, hogy most múlt el pár napja és eleve nem is ott lent fáj az alhasam hanem a gyomrom tájéka. Most elalvás előtt ittam egy pohár meleg tejet de nem érzem, hogy segített volna. Szerintetek köze lehet a kávéhoz?2019. aug. 21. 21:15
1/10 anonim válasza:
Kakálj, a sok kávétól most ki fog jönni 25-30 deka
3/10 anonim válasza:
inkább csak a haspréstől, de minek kell virrasztani?
4/10 A kérdező kommentje:
Már jól vagyok, hasmenésem volt:D
2019. aug. 21. 21:41
6/10 A kérdező kommentje:
Viszont most nagyon fáj a fenekem remélem nem aranyér lesz. Soha nm volt még nekem. Valakinek tapasztalatok? Vagy csak kicsípte az ürülék?
2019. aug. 21. 22:14
8/10 anonim válasza:
Nem volt aranyerem, de hasmenés után nekem is csípni szokott
10/10 anonim válasza:
Remélem ti az állatok ürülékét is székletnek hívjátok... akik lepontoztak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!