Hogyan álljak neki fogyókurázni? (motiváció)
Látom nem érthető a kérdés. Nem az a kérdés mit egyek ez meg van igazság szerint fokoznom kéne az etkezesek számát reggelizni stb nem úgy mint most, hogy napi egy leves vagy valami azt csókolom.
Engem maga az életmód váltós cucc érdekel, a mögötte álló motiváció. Élsportolóként a lelkem kidolgoztam, de mert az edző azt mondta szóval az ilyen magazinos dumák nem mozgatnak meg. Egészségügyi okaim sincsenek, és esztétikailag se érzem magam rosszabbul a bőrömben. Szóval igazából nincs okom fogyni, csak fogynom kell mert ez a társadalmi elvárás, ezért motivációt keresek .
Minden nagyüzemileg előállított kaja egyben méreg is! A boltokban vásárolható ételek mind adalékanyagokkal, tartósítószerekkel vannak teli.
Nekem nem kell kaja. Ha végigmegyek a péksüteményes pultok előtt, már a frissen sült kenyér szagától is görcsöl a hasam. Aztán a sajtospult előtt, és a felvágottaktól, mikor rá gondolok, hogy a húsüzemben lehúztam két évet, és miket daráltunk bele, hát rögtön a hányinger is rám tör.
Nekem ez a motivációm, ha éhes vagyok, itthon van fürjtojás, néhány szem csirkemáj, rizs, cukor, és olyan malomból származó liszt, amiben semmi adalékanyag. A sót is csak patikában veszek.
No ha ez neked nem elég motiváció, tudok mesélni még néhány dolgot, amitől örökre elmegy a kedved a falatozástól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!