SOS! Hányingerem van. Kaphattam vízmérgezést?
2. napja víz megy belőlem. Tegnap 38,5 lázam volt, máma már nincs lázam. 2 kg lement.
Tegnap enterolt vettem be, és biolactivt. Máma voltam orvosnál, kiírt Hylak fortet, és reasec 2,5 MG / 0,025 MG tablettát. Máma regalab 5x voltam nagy WC-n.
Megittam 5 pohár tiszta vizet 2 óra alatt kb. Most megittam megint 3 pohárral 1 óra alatt. Még nincs is félig leidva az üvegből a víz. Hányingerem van. Diétázok.
Mitől lehet hányingerem? Elől a szemeimnél fáj a fejem, 135/80/90 a vérnyomásom, gyengének érzem magam.
Hacsak nem iszol meg együltödben egyszerre mondjuk 5-6 liter folyadékot nem lesz vízmérgezésed.
Amíg tart a fertőzés és ilyen meleg van igyál meg napi 3 liter vizet, a nap során elosztva. Ha ilyen melegben, izzadva és hasmenéssel nem iszol kiszáradsz, ami sokkal valószínűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!