Étkezés után rosszul vagyok, hányingerem van, mitől lehet?
Körülbelül egy hete érzem ezt. Gyerekkorom óta problémáim voltak a gyomorsavval, voltam tükrözésen és megállapították, hogy a nyelőcső nem záródik jól a gyomorhoz és azért mar. Szedtem savlekötőt, azt két éve abbahagytam, és próbáltam étkezéssel kordában tartani a savamat. Néha jó, de vannak időszakok, bevitt ételtől függetlenül, mikor pokolian mar. De gyógyszert nem akarok szedni, gyógynövényteákat iszok. Fél éve a húst is elhagytam, emellett vashiányom is van. Gyógyszert arra se szedek, szintén étkezéssel próbálom bevinni a vasat, csak van egy másik problémám, ami megakadályozza ezt. Nőgyógyászati problémám van, nem rendszeres a havi vérzésem, pontosabban, szinte állandóan megvan, egy-egy hétre marad abba. Orvosnál voltam, ő fogamzásgátlót írt volna fel, de arról hallani se akarok. A napi étkezésem úgy néz ki, hogy munkanapokon reggelizek, majd 6 óra után, mikor hazaérek, vacsorázok. Szabadnapokon napi 3 étkezés megvan, elosztva, meg egy kis nasi is lecsúszik. A kérdésem az lenne, mitől lehet, hogy étkezések után rosszullét, hányinger jön rám? Nem eszem tele magam, és egy fél óra után jön a hányinger, aztán egy óra múlva elmúlik. Mitől lehet? Másnak is volt ilyen? Mit tudna javasolni?
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!