Még jó lehet? Vagy inkább dobjam ki?
Figyelt kérdés
Házi csirkehúst olvasztottam ki egyik nap, de sok lett így felét eltettem a hűtőbe. Ennek ma volt a harmadik napja, gondoltam főzök belőle gyorsan valamit. Jó lehet még vagy inkább ne kísérletezzek? Illata jó, állaga hibátlan de azért felmerült bennem a kérdés. Bocsi ha nem jó kategóriába írtam talán2019. júl. 26. 18:04
1/3 anonim 



válasza:





ha nincs szaga, nincs elszíneződve, nem nyálkás, akkor nincs baja.
A főzés, sütés azért legyen alapos! Mert az megöli, ha esetleg...
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.
2019. júl. 26. 18:25
3/3 anonim 



válasza:





Mivel felolvasztottad és hagytad 3 napig a hűtőben, jobb ha nem eszed meg, én nem kísérleteznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!