Az hosszabb távol probléma, hogyha 1000-1200kcalt fogyasztok?
16 éves lány vagyok, 175cm és 43 kiló. Mostanában valamiért beérem kevesebb étellel, néha csak azért eszek többet, hogy legalább 1000kcal meglegyen. Tudom, olvastam, hogy jojo, meg alapanyagcsere alatt tilos, de most valamiért nem megy több.. Vagy próbálkozzak? Megpróbáljam a normális 2000kcalt?
(Régebben kb 2500-3000kcalt ettem, és ennek ellenére elég vékony voltam. Csak kicsit félek, hogyha emelnék a bevitelemen akkor elhíznék vagy ilyesmi)
Köszönöm a segítséget!
#6, ez most hány kalória? Makrókat is leírhatod. Elsőre nem tűnik kevésnek. 😀
És azt mondod régen ettől többet ettél? Sportolsz vmit amúgy?
Amit leírtam, az kb 1300kcal volt.
113g P, 134g Ch, 37g Zs
Régebben rengeteget ettem.. És nem látszott rajtam konkrétan semmi 😭
Hamár P, akkor miért Zs? Na, mindegy. :)
Hát, azt se feledd el, hogy nagyon sok rostot is eszel. Ami persze nagyon jó, de lehe, hogyt a hízást hátráltatja. Az is érdekes, hogy emellé mennyit mozogsz! Régen mi volt az a sok, amit ettél?
Amúgy küldhetsz képet privátban, ha akarod. Nem biztos, hogy mindenképpen híznod kell...
Mert a P jobb, mint az F :D
Amúgy régebben lement minden: csoki, csipsz, üdítő, sütik, nagy szendvicsek,és semmi sem látszott rajtam.
Képet nem szeretnék küldeni, max Googlerol egy hasonló testalkatot :)
"miért nem gondolsz arra, hogy így nem tudsz rendesen tanulni, fejlődni, szociális életet élni?"
Pont azért, mert beteg. Az, hogy ennyire sovány, az csak a tünet. A betegség az agyában van. Pszichiáterre van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!