Az emberiség létszámában ma is mindössze 5-6 százalékot képviselnek a kékszeműek. Kékszeműnek lenni deviancia, olyan zavar, amelyet a többség nem fogadhat el! A kékszeműek hátrányban kezdik életüket, hiszen elég rájuk nézni, máris egy rideg, számító, gonosz tekintettel találkozunk. Ki akarja, hogy így ítéljék meg?"
Mi a franc baja lehet szerintetek a cikk írójának a kék szemű emberekkel?
És bocs, hogy ide, de nem tudtam hol lenne a legjobb helyen.
2010. júl. 11. 12:31
1/7 anonim válasza:
Nekem is kék szemem van. Nagy kék szemem...ilyen egészen különleges kék, világos, vakító kék. Eddig nagyon sokan mondták, hogy jajj de szép szemed van, rengetegen, sztem nem csúnya ha vkinek kék a szeme, sőt...nem tudom mi baja lehet ennek, nekem tetszik:) 16L
2010. júl. 11. 12:41
2/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem pont barna a szemem :)
2010. júl. 11. 12:47
3/7 anonim válasza:
Szia! Nem olvasom el a cikket, hiszen a virtus.hu önmagában is mindent elárul a komolytalanságáról. Nagyon jó szemmel vetted észre, hogy ez is egy hülyeség. A véleményem összesen annyi, hogy nem kell virtus.hu-t olvasni, zagyva agymenések és innen-onnan összelopkodott, majd hülyeségekkel felhígított szövegek gyűjteménye. Mivel az interneten nincs cenzúra, ezért az ilyeneket sem tiltják be.
2010. júl. 11. 13:25
4/7 anonim válasza:
Hú ekkora gyökérséget is rég olvastam már. Azon azért néztem egyet, mikor azt írja, a kék szem nem örökletes, hanem a helytelen nevelés miatt alakul ki. Majd megmutatom már a genetika tanszéknek, mert ők akkor ezek szerint hülyeséget tanítottak nekünk. :) Meg, hogy az összes gyerek kék szemmel születik. Na ez se látott még sok csecsemőt életében.
2010. júl. 11. 15:16
5/7 anonim válasza:
drága szívem! nem veszed észre, hogy ezt átvitt értelemben írja a cikk szerzője!?
ne legyél már ennyire sötét, kérlek...
2010. júl. 11. 15:16
6/7 anonim válasza:
Ez egy ökörség!
Nekem barna szemem van, de kéket szeretnék. És pl. egy fiúnál mindig megnézem milyen a szeme...a kékszeműek nagyon bejönnek! :P Olyan szép, ha valakinek gyönyörű tengerkék szeme van...(L)
17/L
2010. júl. 13. 14:25
7/7 anonim válasza:
A szemszín egyébként tényleg változtatható!
A szemünk színe is attól függ, mint a bőrszín: hogy mennyi pigment van benne. Hallottam olyan műtétről, mellyel lehet változtatni a szemszínt pigmentadagolással/elvonással. Nem tudom mennyire igaz, de a látásnak ez nem segít az tuti:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!