Én már évtizedek óta használom a "Hold erejét" és bizonyíthatom : működik a módszer! :D
Nekem szőrtelenítésben segített a Hold, kb. 3 éven át KIZÁRÓLAG fogyó holdfázis idején epiláltam a lábam és a karom és 3 év után szépen kikopott a szőr mindkét testrészemről... Immár 15 éve teljesen csupasz a lábszáram, karom, egyetlen pihe sem nől rajta! :D
Sokan nem tudják, hogyha növekvő holdfázis idején szőrtelenítenek, akkor a szőrszálaik egyre dúsabban és erősebben fognak nőni (a kozmetikusok többsége tudja, de nem szólnak a vendégeiknek, a saját megélhetésük érdekében).
A férjem, gyerekeim haját is én vágom : kizárólag növekvő holdfázisban! Ez azt okozza, hogy a haj szép dús, gyorsan növő lesz...
A tavaszi palántázást kizárólag növekvő holdfázis idején csinálom, a kapálást meg fogyó holdnál (emiatt aztán alig nő újra a gyom)...
Nagytakarítást, lomtalanítást, gyomtalanítást, fogyókúrát, méregtelenítést, epekőműtétet, stb. csak FOGYÓ holdfázisnál szabad végezni (ez az időszak segíti a megszabadulást, megtisztulást)...
Festést, növényültetést, ránctalanítást, hízókúrát, hajfestést, mellnövelést, stb. csak növekvő holdfázis idején szabad végezni (ez az időszak segíti a beépülést, táplálást, növekedést)...
A Hold befolyásolja a Földön élők életét és életfolyamatait, ha akarjuk, ha nem... Ha ismerjük a "titkot", akkor tudatosan fel tudjuk használni a Hold erejét, ami ingyen van, csak a megfelelő időben kell a megfelelő tevékenységet végezni!
És mennyit kell vágni a hajból, hogy ez a "varázslat" mennyen? Miből rövidebbre, hogy az újuló hajszálakból egyre több legyen?
Dús a hajam de genetikailag elég nagy arányban kopaszodnom kellene majd most 22 éves srác vok. És szívesen elkerülném az undorító kopaszodást. Ezzel sikerülhet? :D
Itt mindig megnézhető az aktuális havi holdnaptár :
Most márciusban a hajvágásra alkalmas napok :
26-án 9.42-től
27-én 10.58-ig
28-án 10.58-tól
29-én 11.40-ig
Elegendő akár csak 1 cm-t is levágni, hogy működjön a módszer!!! :D
Hajvágási naptár 2010-re
A Hold általában 4-5 napig tartózkodik az említett két „hajerősítő” jegyben, így tehát bárkinek bőven van lehetősége levágatni a hajkoronáját.
Figyelem: férfiaknak és nőknek egyaránt a közölt napok előtti 4 nap a legrosszabb időpont a hajvágáshoz!
január 2-án 07:00 órától január 6-án 7:00 óráig
január 29-én 15:00 órától február 2-án 14:00 óráig
február 26-án 5:00 órától március 2-án 4:00 óráig
március 25-én 10:00 órától március 29-én 13:00 óráig
április 21-én 17:00 órától április 25-én 21:00 óráig
május 18-án 23:00 órától május 23-án 3:00 óráig
június 15-én 7:00 órától június 19-én 10:00 óráig
július 12-én 14:00 órától július 16-án 16:00 óráig
augusztus 9-én 3:00 órától augusztus 13-án 4:00 óráig
szeptember 5-én 11:00 óráig szeptember 9-én 11:00 óráig
október 2-án 20:00 órától október 6-án 21:00 óráig
október 30-án 4:00 órától november 3-án 7:00 óráig
november 26-án 7:00 órától november 30-án 13:00 óráig
december 23-án 13:00 órától december 27-én 18:00 óráig
Ez érdekes.. szóval ha fogyó holdfázisban szörtelenítek mindig akkor egy idö után teljesen eltünik a szörzet mondjuk lábon és karon?
De ha növekvöben attól sokat nö?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!