Nem szeretném szemüveget hordani, ötletek?
Ha kell akkor jobb ha bele törődsz. Ne azon rágódj hogy úgyis el fogod törni.
Ahol csinálják a szemüveget van sok féle keret és lehet próbálgatni.
Milyen dioptria kell neked? Nekem a -1-et még nem kellett folyamatosan hordani (a szemész mondta, hogy csak akkor kell, ha szükségem van rá), vettünk egy jó szemüvegtokot, és csak a suliban tettem fel, ha nem láttam a táblát. Most -1.5, és állandóan hordom, mert nem látok jól nélküle, nem ismerem föl az arcokat stb. Kinéz, ahogy kinéz, nem érdekel, látni akarok :-) Annyira rosszul érzem magam szemüveg nélkül, hogy pótszemüvegem is van.
Direkt masszívabb keretet választottam, strapabírót. Nekem a rugós keret vált be nagyon, de tényleg sokat kellett keresni, mire találtam, mert mikor a mostani szemüvegem készült, éppen nem ez a fajta volt divatban. Most lehet, hogy könnyebb lenne, ha új szemüvegre lenne szükségem, vagy épp lehetetlen, nem figyelem a divathullámokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!