Mit lehet ilyenkor tenni? Csináltattam egy új szemüveget és nem lett jó a lencse amit beletettek?
Figyelt kérdés
Adott egy optikai bolt ahol eddig már 2 szemüveget csináltattam, nagyon meg voltam elégedve, ezért most is oda mentem. Mondtam, hogy a mostani szemüvegem jó. Nem kell vizsgálat. Járok amúgy is rendszeresen a szemészetre. De csak erősködtek és csináltak vizsgálatot. Azt mondták a másik szememen is lett egy 0.5 cilinder. Ennek alapján csinálták meg az új szemüveget. Bár mondtam többször is, hogy jól látok a régivel. Mikor elkészült az új és felpróbáltam olyan érzés volt mintha többet ittam volna egy pohárral. Mondtam a biltban, hogy furcsa és nem jó. Mert kissé szédülős vele nézni de azt mondták mindig ilyen az elején az új szemüveg mert rövidlátó vagyok. A nap folyamán többször próbáltam felvenni de nem lett jobb a helyzet. Ha külön nezek a két szememmel akkor oké de ha egyszerre nyitom ki akkor szédülős. Nem tudom mi lehet a probléma. A többi szemüvegemmel nem volt ilyen gond. Mi a teendő ilyenkor? Még adjak időt neki és próbálkozzak? Vagy ilyenkor kicserélik garanciálisan a lencsét? Vagy így jártam és saját pénzen kell kicseréltetnem? Mennyi ideig van ilyen garancia ha van? A helyzetet bonyolítja, hogy egy ismerősöm is ott dolgozik és nem akarok nagyon kellemetlenséget okozni. De rossz szemüveget sem. Mi lehet a megoldás?2019. júl. 11. 11:40
11/14 A kérdező kommentje:
Most már mindenki mást mond, hogy kicserélik másnak meg nem cserélték ki.
Tényleg azt mondtam a vizsgálat során amit láttam, hogy jobb vagy rosszabb. A bemérő készülekre meg azt mondták hogy sokkal többet mért mint ami van, mert az többet szokott mérni. Nem is értettem ezt. De két lencsével egyszerre nem kellett néznem. Ha kellett volna is azért más.egy tök sötét szobában ahol csak egy táblát nézel mint a fényes utcán. Nem érzem magam hibásnak. Szerintem ők is a legjobbat akarták. Nagyon kedvesek voltak és szantak rám időt. Csak rosszul jött ki véletlenül az egész.
Ha hazamegyek kipróbalom újra. Aztán holnap megkérdezem a boltoban mit lehet tenni, ha még mindig nem jó. Végülis egy kérdést megér.
2019. júl. 11. 12:20
12/14 A kérdező kommentje:
Egyébként amelyik szememre mondták, hogy kell a cilinder azzal tenyleg nem látok olyan élesen az utóbbi időben és nem zárom ki, hogy igazuk van. Csak akkor nem értem miért nem jó a szemüveg? :/
2019. júl. 11. 12:23
13/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok követelőzni mert nem egy namtörődöm vevőt letojó helyről van szó. Mindenki jót akart csak a nagy jóakarásból rossz jött ki. Szeretném ha megoldódna úgy a dolog, hogy senki nem jár nagyon rosszul.
2019. júl. 11. 12:29
14/14 anonim válasza:
Ezért kell visszamenni és megmondani, hogy nem jó neked, nem látsz vele jól, ilyenkor az a legkevesebb, hogy újra megnézik esetleg számítógéppel a látásod és akkor kiderül az, hogy valami tévedésről van-e szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!