Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Sasszemklinika vagy az Orbiden...

Sasszemklinika vagy az Orbidentet válasszam lézeres látásjavításra?

Figyelt kérdés
Szóval már régi álmom, hogy megcsináltassam a lézeres látásjavítást. De mivel, hogy a szememről van szó szeretnék körültekintő lenni. Sajnos az Orbidentről sokkal több negatívat olvastam mint a Sasszemklinikáról. Főleg arra hivatkoztak a legtöbben, hogy az Orbident által végzet műtéteknek több a szövődménye. Mivel Nyíregyházi vagyok ezért lenne közelebb Debreceni, de nem számít ha Pestre kell utazni csak biztonságba érezem magam. Akiknek volt már lézeres műtétük, mit gondoltok melyiket válasszam? Milyen tapasztalataitok vannak?

2019. júl. 2. 00:21
1 2
 11/11 anonim válasza:

Sziasztok!

Már 18 éves korom óta meg szerettem volna műttetni a szemem, mert a szemüveg már idegesített, a kontaktlencsétől meg folyton száradt a szemem. Aztán mire az életkorom megengedte volna, persze megérkezett a COVID.....egy darabig halogattam a műtétet de aztán mégis bevállaltam. Az Orbidentre esett a választásom, Debreceni születésem révén, egyébként Pest-Debrecen ingázok. Azért elég jó híre van errefelé a Dr. Ziadnak és akitől kérdeztem pesten szakrendelőbe doki, Ő is a lakhelyem miatt Ziad dr.-t ajánlota (egyébként mint kiderült régen pesten is dolgozott, aztán alapította meg a saját rendelőjét Debrecenben). A Kartács utcai rendelőbe kaptam időpontot, a megadott időpontban rajtam kívül nem is volt más, direkt hogy a páciensek ne találkozzanak egymással. Fertőtlenítés, maszk, kesztyű - mindenre nagyon odafigyeltek, már a vizsgálat során is, a műtéten pedig teljes felszerelést kaptam én is. LASIK-et szerettem volna mert olvasni, hogy hamarabb felépül az ember, azonban mivel véknyabb a szaruhártyám az átlagnál ezért csak a PRK-t lehetett, de ennek is örültem. Most voltam 1 hónapos kontrollon és T-Ö-K-É-L-E-T-E-S lett az eredmény!

-3,25 ÉS -3,5 dioptriáról indultam és most O/O!!! Nagyon boldog vagyok, hiszen erre vágytam "gyerek korom óta"...Nagyon örülök, hogy bevállaltam és mindenkit csak bátorítani tudok, profi hely, csapat, profi doki! KÖSZÖNÖM!!!

2021. ápr. 20. 14:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!