Sasszemklinika vagy az Orbidentet válasszam lézeres látásjavításra?
Sziasztok!
Már 18 éves korom óta meg szerettem volna műttetni a szemem, mert a szemüveg már idegesített, a kontaktlencsétől meg folyton száradt a szemem. Aztán mire az életkorom megengedte volna, persze megérkezett a COVID.....egy darabig halogattam a műtétet de aztán mégis bevállaltam. Az Orbidentre esett a választásom, Debreceni születésem révén, egyébként Pest-Debrecen ingázok. Azért elég jó híre van errefelé a Dr. Ziadnak és akitől kérdeztem pesten szakrendelőbe doki, Ő is a lakhelyem miatt Ziad dr.-t ajánlota (egyébként mint kiderült régen pesten is dolgozott, aztán alapította meg a saját rendelőjét Debrecenben). A Kartács utcai rendelőbe kaptam időpontot, a megadott időpontban rajtam kívül nem is volt más, direkt hogy a páciensek ne találkozzanak egymással. Fertőtlenítés, maszk, kesztyű - mindenre nagyon odafigyeltek, már a vizsgálat során is, a műtéten pedig teljes felszerelést kaptam én is. LASIK-et szerettem volna mert olvasni, hogy hamarabb felépül az ember, azonban mivel véknyabb a szaruhártyám az átlagnál ezért csak a PRK-t lehetett, de ennek is örültem. Most voltam 1 hónapos kontrollon és T-Ö-K-É-L-E-T-E-S lett az eredmény!
-3,25 ÉS -3,5 dioptriáról indultam és most O/O!!! Nagyon boldog vagyok, hiszen erre vágytam "gyerek korom óta"...Nagyon örülök, hogy bevállaltam és mindenkit csak bátorítani tudok, profi hely, csapat, profi doki! KÖSZÖNÖM!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!