Csomó a szemhéj alatt?
20 éves vagyok és már hónapok óta tapintok egy csomot/göböt a szemhéjam alatt. Bal szememrol van szó. Borsó méretű a csomó. Nem fáj, nem konnyezik, nem viszket csak egyszerűen ott van. Hol nagyobb a csomó, hol kisebb, változó. Mi ez?
2 éve volt egy komoly árpa a bal a szememen.
Nekem volt ilyenem, szintén árpa előzte meg. De tulajdonképpen ez is árpa,csal van neki valami speckó neve. Régóta gyulladtak ott a mirigyek, az okozza. Kentem Floxal kenőccsel 1 hétig, de később újra visszajött. És az után már egy kis göböt éreztem a szemem alatt.
El kell menni szemészetre vele, kapsz időpontot hogy kikanalazzák.( Bár nekem elötte párakötéssel is próbálkoztak de nem mút el.)Negyed óránál tovább nem vagy bent, az injekció a szemhéjba nem volt túl kellemes...De a többit nem érzed, 1 napig volt bekötve a szemem. A heg még mindig benne van a szemhéjam belsejében de azóta sem volt vele panaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!