Felső szemhéjam bőre alatt mi lehet a kis kemény dudor?
Figyelt kérdés
Jobb szemhéjamon fájással kezdődött, gondoltam valami pattanás szerű, hamar elmúlt, azután észrevettem, hogy egy dudor keletkezett rajta, már jó pár hetes. A helyzete úgy tapasztalom hogy fix, nem mozgatható. A balon is megfigyeltem, de ott kisebb lett, vagy már teljesen el is tűnt.2019. márc. 18. 03:29
1/6 anonim válasza:
fájdalmas, vagy irritál, ha nem piszkálod?
ha nem, akkor lehet, hogy csak pattanás, nem kell vele foglalkozni
2/6 anonim válasza:
Lehet belső árpa, menj el szemészetre.
3/6 A kérdező kommentje:
A kérdésből kimaradt egyértelműen, hogy fájt hasonlóan, akárcsak egy pattanás, de most már egyáltalán nem fáj tapintásra sem, csak zavar az ottléte.
2019. márc. 18. 20:09
4/6 anonim válasza:
Belső árpa nekem sem fájt, csak szúrt, kaptam rá szemcseppet, kenőcsöt, de nem múlt el, végül kiszedték.
5/6 A kérdező kommentje:
Szúrt? Bővebben ki tudod ezt fejteni?
Nekem nem okoz ilyen tünetet, bármi is legyen ez.
2019. márc. 19. 23:44
6/6 anonim válasza:
Bővebben? Szúró érzés volt amikor pislogtam, bántotta a szemem, kis pukli látszott kívül a szemhéjamon. Kikaparták és elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!