Szemüvegesek! Mennyire láttok rosszul a szemüvegetek nélkül?
Figyelt kérdés
2019. máj. 15. 21:13
1/9 anonim válasza:
Mivel -0.5D szemüvegem van, teljesejn jól elboldogulok szemüveg nélkül is. De akinek pl. -10.0D, ő már semmit nem lát a szemüvege nélkül.
2/9 anonim válasza:
Mivel rövidlátó vagyok,ezért csak az orromig látok.Távolabbra már szemüveg kell.
3/9 anonim válasza:
kb 1,5D eltérésnél szokták azt mondani, hogy "hiányzik", ha nincs, ennyivel már a jogsiba is beleírják, h csak szemüveggel vezethet.
De aki cilinderest használ, annak már 1D is nagyon tud hiányozni... nélküle olyan, mintha a "szellemképes" lenne a világ, elmosódottak az élek, a kontúrok.
Az ajtónak nem mész neki nélküle, de a pl. 10-es betűnagyságú feliratot már nem tudsz elolvasni.
4/9 anonim válasza:
Attól függ milyen erős szemüveg kell😂
5/9 sassszem válasza:
Nagyon rosszul látok szemüveg nélkül. A szemem sajnos mínuszos 16-os a szemüvegem pedig mínuszos 12-es. sajnos szemüvege sem látok jobban és nem tudnak erősebbet adni, de azért csak látok valamit. Annak örülök, hogy így látok, mert lehetne ennél sokkal rosszabb.
6/9 sassszem válasza:
Nagyon rosszul látok szemüveg nélkül. A szemem sajnos mínuszos 16-os a szemüvegem pedig mínuszos 12-es. sajnos szemüvegemmel sem látok jobban és nem tudnak erősebbet adni, de azért csak látok valamit. Annak örülök, hogy így látok, mert lehetne ennél sokkal rosszabb.
7/9 anonim válasza:
Én is olyan helyzetbe vagyok mint az előttem lévő.-15 és -14 a lencsém.Már ebbe is szürkeségeket látok és az orvos szerint pedig vak leszek.....A suliban irni sem tudok mert a füzetbe a sorokat alig látom.Otthon pedig mindet megkell csináljanak helyettem.Nekem ez a sok telefontol romlott.Olysn is volt hogy egy huzamba végig teloztam a paplan alatt az éjszakát!Az egyik szememre már így se nagyon látok ezért vigyázzatok a szemetekree de nagyon!
8/9 sassszem válasza:
Kedves utolsó Akkor hogyan oldod meg a problémáidat a látásoddal? Mit csinálsz, mit teszel, hogy jobb legyen a szemed?
9/9 anonim válasza:
Kedves utólsó!Hát mondtam elég nehezen sokat kell nekem segítsenek!Hát nem nagyon tudom de ez nem fog javulni.Jövő héten még megyek kontrollra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!