Szemüvegesek, lencsések! Nektek hány évesen "állt" be a szemetek a végleges dioptriátokra és hányasra? Kort nemet írjatok.
Figyelt kérdés
2019. máj. 10. 05:16
3/9 anonim válasza:
Nekem is, decemberben voltam, romlott az elozo ota, anyu szerint a telozas, tanulas miatt van..
23L
4/9 anonim válasza:
Folyamatosan, sajnos radikálisan romlik. Szemmutétet az orvos még nem enged, mert egyetem alatt még fof romlani várhatóan. De kontaktlencsét viselek szemüveggel váltva.
18L
5/9 anonim válasza:
41 éves férfi vagyok.
14 éves voltam, amikortól romlani kezdett és -3,5-nél állt meg, 20 éves koromban. Azóta semmit sem romlott.
6/9 anonim válasza:
17 évesen állt meg -3,5 dioptriánál, 55 évesen tovább romlott -4 -ig. Szemüveg, F/64
7/9 Botond1999 válasza:
Nekem 4 éves koromtól volt szemüvegem, de 14 éves koromtól már nem kellett. De 50 éves koromtól már megint kell.
8/9 anonim válasza:
Kb 18 éves koromban, most 44 évesen kezd “ elallitodni “ de ez sajnos természetes . 44F
9/9 anonim válasza:
4 éves koromtól hordok, kb 25 éves koromig javult, 40 éves koromig stagnált, most kezd romlani közelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!