Megjavult a látásom, most akkor hogyan van ez?
Sziasztok!
Szóval még általános iskolás koromban (7-8. osztály) kezdődött, hogy nagyon leromlott a látásom, a táblát alig láttam, ami távol volt azt csak hunyorítva láttam, de úgy is nehezen. Az iskolában persze volt egy évben 1-2x orvosi vizsgálat, ahol hallást, látást néztek, persze mondták is, hogy borzalmas a látásom, sürgősen menjek szemészetre stb.
El is mentem, mondta a doki, hogy nem fog javulni a látásom, csak rosszabbodhat, szemüveget kellett volna hordanom.
Igazából nagyon nem akartam a szemüveget, nagyon hülyén néztem ki szerintem, ezért végül nem lett belőle semmi.
Most vagyok 20 éves, de az utóbbi 1-2 év alatt teljesen megjavult a látásom. Többször is voltam orvosi vizsgálatokon, (jogsi, munkahely stb miatt) ahol nézték a látást, de semmi baj nincs a szememmel, meg persze én is észrevettem, hogy amit régen nem láttam azt most tökéletesen.
Amikor elküldtek szemészetre akkor azt mondta a doki, hogy soha nem lesz jobb a látásom, csak rosszabbodhat / marad a jelenlegi állapotban. Most akkor hogy van ez? Tévedett volna az orvos?
Nem igazán nevezném egészségesnek :D 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!