Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi lehet a szememmel? Jobb...

Mi lehet a szememmel? Jobb szememmel néha homályosan látok.

Figyelt kérdés
Néha teljesen homályosan látok a jobb szememre, közelre is távolra is, mintha vmi fehér köd borítaná az egészet és teljesen el lenne homályosítva a kép. Utána meg normális lesz. Ezt pár napja csinálja. Egyébként nagyon jól látok, semmi problémám nem volt eddig a szememmel.
2010. júl. 4. 03:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne, a szemeddel tényleg ne viccelj! Menj el a lehető leghamarabb a szemészetre!
2010. júl. 4. 04:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Sürgősen szakorvoshoz kell fordulni, ennek sokféle oka lehet, akár komoly betegség is lehet a háttérben (bár nem feltétlenül). Mindenképpen figyeld meg, hogy pontosan meddig tart ez és hogy néz ki, és az orvosnak részletesen számolj be róla.
2010. júl. 4. 05:45
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is ez van.Voltam szemészeten,nem talált semmit,a szemfenékvizsgálaton sem.Vérnyomás okozza nekem.A doki azt mondta ebben a melegben nagyon leeshet a vérnyomás,ettől lehet,nekem a bal szememmel van ez,és eléggé megijedtem miatta,gondoltam egyből hályogra,agydaganatra...de nem az hála az égnek.
2010. júl. 4. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyet látsz, akkor mosd ki a szemed, akár a nyáladdal is áttörölheted, mert lehet, hogy egy nyálka zavarja a kilátást!
2010. júl. 4. 14:08
 5/8 A kérdező kommentje:

Mostanában mintha magas lenne a vérnyomásom nagyon erősen szokott verni a szívem lehet hogy ez okozza?

+ most gyulladt be a fülem és az ínyem is elég rendesen, bár nem hiszem hogy ennek köze lenne hozzá.

Köszi a válaszokat jöhetnek még.

2010. júl. 4. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Magas vérnyomástól kettőslátás szokott lenni,alacsonytól homályos én úgy tudom,de a vérnyomás mindenképpen kihathat a látásra.A szívdobogásérzés nem feltétlenül jelent magasvérnyomást,nekem 110/70 a vérnyomásom általánosan,de így is szokott szapora pulzusom lenni,erős szívdobogásom.Ezt stressz okozza,vagy a kevés folyadékfogyasztás tünete is lehet ebben a nagy hőségben,ami igencsak megterheli a keringést.Nem hinném,hogy komoly dologról lenne szó,de igazán megnyugodni csak úgy fogsz,ha orvoshoz mész és utánajársz mi lehet az ok!
2010. júl. 5. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Ötletelés helyett orvoshoz kell menni. Vérnyomásprobléma okozhatja ugyan, de nem erre utal, hogy csak az egyik szem érintett. Ugyanakkor trombózisok vagy érgyulladások és még egy sor más, súlyosabb következményekkel járó betegség is lehet a háttérben, ezeket jobb lenne kizárni.
2010. júl. 5. 19:15
 8/8 anonim válasza:
100%
Szia.Nekem is ilyen tüneteim vannak és soha nem volt baj a szememmel.Ma voltam orvosnál és azonnal kórházba küldött,holnap reggel megyek.Ideghártya érelzáródásom van.Azt ajánlom sürgősen menj szakorvoshoz.....Jobbulást kívánok!!
2010. júl. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!