Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A jobb szemem alsó sarkában...

A jobb szemem alsó sarkában van egy kis homályosság. Vagyis egy nagyon picit homályosan látok (de csak a sötétben). De már vagy 3-4 éve. Lehet ebből valami baj?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 23:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
megvakulsz
2011. ápr. 26. 23:16
 2/13 A kérdező kommentje:
mivan
2011. ápr. 26. 23:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Mindenesetre nem normális. Menj el szemészetre, lehet, magas a vérnyomásod, cukorbeteg vagy, stb.
2011. ápr. 26. 23:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h meg fogsz vakulni. Akkor 3-4 év alatt jelentősen romlott volna az állapotod. Lehet keletkezett egy kis góc a szemfenéken vagy huzatot kaptál egyszer és ez lett belőle. Menj el szemészetre és nyugodj meg!
2011. ápr. 26. 23:24
 5/13 A kérdező kommentje:

Korábban már voltam szemészeten és akkor még nem volt semmi baj. Vagy egy éve voltam.

Egyébként meg nem tudom számít e, de volt egy olyan eset, hogy a macskám belenyúlt a szemembe és a körmei kint voltak, de nem mart bele a szemembe (akkor nyilván megvakultam volna). Esetleg okozhatta ez?

2011. ápr. 26. 23:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Úha... akkor lehet felsértette a szaruhártyát! :/ ha emiatt van akkor sosem fog elmúlni műtéti beavatkozás nélkül szerintem. Nekem nagyon gyanús h attól van :( Menj vissza a szemészetre és nekik is meséld el a macskás sztorit
2011. ápr. 27. 01:48
 7/13 A kérdező kommentje:

De a helyzet ugye nem lesz rosszabb?

Mert ugyebár nem akarok elmenni szemészetre mert így is állandóan járkálok vizsgálatokra meg laborra és majd biztos gondolnák a szüleim, hogy minek még oda is mennem.

2011. ápr. 27. 06:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Romlani szerintem már nem fog. Ha az évek alatt stagnált, akkor miért kezdené el most a romlást? De pedig jobb lenne ha elmennél. Ezzel voltál már szemészeten? Mit is mondtak akkor?
2011. ápr. 27. 15:10
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. Elküldtek szemészetre, de nem volt baj a szememmel. Csak úgy elküldtek (de nem is emlékszem annyira).
2011. ápr. 27. 19:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor már homályosan láttál? Mondtad nekik is? Érdekes.... egy szaruhártya sérülést észre kellett volna h vegyenek. Lehet mégsem attól van?
2011. ápr. 27. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!