Szerintetek megéri venni màrkàsabb napszemüveget optikàban, vagy ugyanazt tudjàk a h&m, és hasonló üzletekben megvàsàroltak is?
Most olvastam, hogy àrthat a szemnek, ha ilyen "olcsó" szemüveget hordunk. Nekem alapból nem túl jó a szemem, tàvolra nem làtok jól.
Előre is köszönöm!
Ami fontos, hogy Uv szürös legyen, és az, hogy az egy olcsó boltbol vagy egy drága szemüveg már mindegy.
De az optikában azért maga a fülrésznél és az orrnyeregnél is állíttanak ha az neked nem túl jó.
HA viszont dioptriás szemüveg kell akkor ugyan úgy napszemüvegböl is dioptriás kell.
IGEN!
A minőségi napszemüveg fontos a szemnek, és igen, ennek ára van.
Minden kereskedelmi forgalomban árult napszemüveg UV400-as (UV sugarak 100%-osan szűri), ehhez semmi extra nem kell, csak sötét színű lencse. Ezen kívül átlag felhasználásra nagyon jók a polarizált napszemüvegek, amik a szórt fényt szűrik. (Ha 90 fokban elfordítod telefonod kijelzője felett, akkor látod, hogy ilyenkor ez a fényt teljesen kiszűri, ezért nem jó pl. szörfözéshez vagy műrepüléshez, de szuper vezetéshez.)
Mindenképpen érdemes optikában megkeresni a neked kényelmes szemüveget, optikus tanácsát kérned. Ha úriember vagy akkor utána meg is veszed itt dupla árért (díjazva a munkáját), mint amennyiért online megveheted.
5.-nek.
Online minőségi napszemüveget?
Honnan?
ÉN egyik online boltból sem mernék venni!
Pl. Trendmaker.hu-n 3-5 ezer egy olyan Polaroid napszemüveg, amit optikákban simán 10-15 ezerért árulnak, pofátlanabb árképzésű helyeken 20 ezer felett. A nagyobb nevek napszemüvegben éppen úgy nem jobbak funkcionálisan, csak nagyobb presztizsűek, mint ahogy ez a svájc óráknál is van.
(A Swatch 50 ezer alatti Calvin Klein órái ugyanúgy készülnek automata robotokkal, mint a párszázezres Longinesek, pármilliós Omegák, sokmilliós Blancpain és Breguet órák. Utóbbi 3 ha acél helyett platina (10g anyagára 70 ezer Ft) vagy arany (10 gram anyagára 120 ezer forint) akkor simán kerül 5-ször annyiba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!