Hogyan lehetnék szemüveges?
Figyelt kérdés
Mármint nagyon tetszenek a nagyon nagy dioptriás (mínuszos) szemüvegek, és én is szeretnék, viszont jó a szemem.. (vagyis egy gyenge szemüveg lehet, kéne, de na)
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
2018. nov. 10. 13:48
1/10 anonim válasza:
Simán csinálnak neked sztem 0 dioptriás szemüveget. Kicsit furcsán fognak nézni. Mondd, hogy okosnak akarsz látszani.
2/10 anonim válasza:
Legyél cukorbeteg, és várj pár évet, előbb utóbb megromlik, akár meg is vakulhatsz, hajrá...
3/10 anonim válasza:
A szemüvegtől nem leszel okosabb, és erre hamar rájönnek az emberek. De több lehetőség közül válogathatsz, ha mindenképp kell: lornyon, monokli, cvikker és nem dioptriás üvegből szemüveg,
4/10 anonim válasza:
Én gyerekkorom óta szemüveges vagyok és többször műtötték a szemem.
Az első gondolatom az volt, hogy "Elmész te a Pi***na!" :D
De komolyan. Az optikában valóban megcsinálják neked a 0-ás szemüveget. Ha azt mondod, hogy monitor miatt kell akkor tesznek rá megfelelő szűrőt és még csak hülyén sem fognak nézni rád. De készülj fel, ez nem egy olcsó mulatság.
5/10 anonim válasza:
Ha mindenáron szemüveget akarsz akkor irány az optikus és ne könnyített lencsét rendelj, hanem brutál vastag üveg lencsét ami olyan mint a szódásüveg. Hajrá, ha már eszed nincs, legalább szemüveged legyen, amitől nem lesz több eszed.
6/10 anonim válasza:
Jaahj..Tudod hányan lennének a helyedbe..Köztük én is..Nem kéne állandóan a kontaklencsével, és a szemüveggel szarakodnom..Lehet hogy jó néz ki, jól áll valakinek suliban vagy bárhol..De ha tehetnék, ők sem viselnének szemüveget..Ez nem egy kiegészítő..Hordjál dioptriás szemüveget, rontsd el a szemeid, majd pár év múlva pedig siránkozol, hogy rossz a szemed..Aztán kaparod össze a több százezer forintot, a szemműtétre, már ha műthető..Gondolkozz már kicsit..Amúgy ha ennyire akarod, lehet kapni "díszszemüvegeket"szval 0 dioptriásat, de a szemedet semmilyen képpen ne rontsd el.
7/10 anonim válasza:
Mi a jóisten halál fsza tetszik neked a szódászifon szemüvegeken?? Egy vagyonomba került hogy emberi vastagságúra csiszolják és még így is bazi vastag.Gratulálok,hogy ilyen problémáid vannak.Cserélnék veled szívesen,mikor szemüveg nélkül egy plakátot sem tudok elolvasni.nagy az isten állatkertje..
8/10 anonim válasza:
kamukérdésre jó ám válaszolgatni...
10/10 anonim válasza:
Ha ez a vágyad akkor havonta emelj mínusz fel-egy dioptriát és a szemed valószínű alkalmazkodni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!