Szemüveget kell hordanom, sose voltam szemüveges. Ha több keretet szeretnék, akkor mindegyikbe külön kell csináltatnom lencsét?
Vagy lehet cserélgetni azt az egy pár lencsét a többi keretbe?Vagy mindegyik keretbe más méretű lencse kell?
Nem nagyon tudom ez hogy működik, mivel sose hordtam.
Köszönöm!
Na,ebből is látni mennyire nem vagyok jártas ebben..😅 Azt hittem tudom cserélgetni.. de így akkor egy vagyon,amúgyis,de hogy több is legyen,vagy legalább kettő...😕 Már készülőben van,1hét kb mire kész.
Igazából a vezetéshez kell,mert most csinálom a jogsit, és így vettem észre hogy nem látom a távolabbi táblákat.. ajánlott egy lencsét, ami jó a vezetéshez is,meg jó lenne a munkahelyemre,(egész nap gép előtt ulok),de sajnos iszonyat drága, csak ez a lencse keret nélkül lett volna 28ezer ft 😔
Így mondtam hogy maradjunk a "simánál " egyenlőre, sajnos most nem engedhetem meg magamnak,igyis 26ezerbe került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!