Szerintetek nagy a gond? Meg lehetne műteni?
Sziasztok! 20 éves vagyok és terhes. (állapotos)
Gyermekkorom óta szemüveges vagyok. Szinte sosem ált meg a romlás. Most -11 szemnél tartok már. Egyebkent nem is olyan régen lett csinaltatva az új szemüvegem .. Pár hónapja.
A lényeg hogy mostanában észrevettem, hogy homályosan látok. Tvt is közelebb kell húzni hogy lássam akkor sokat hunyoritok, és fájnak is néha a szemeim olyan fáradékonyak vagy nem is tudom, hogy mondjam...
Mindig azt vártam hogy mikor műtik meg végre, hogy kevesebb dioptria legyen a szemeim illetve szemüveg nélkül ne legyek szinte vaksi..
Tökéletesen szinte sosem fogok látni valószínű de én már nagyon soknak találom ezt a dioptriat meg most ez a hunyoritas szemfajdalom is zavar. :/
Szerintetek ezzel érdemes el menni szemorvoshoz??
Terhesen semmiképp sem műtik meg, vagy erről ne is álmodjak?
Mert én a gyerekről sok mindenről lemondok meg
le is mondtam sok mindent nem szabad tudom.. de a szemem az más.. Egyik legfontosabb szerintem a látás.
A kezelőorvossal kell beszélni!
Illetve ajánlatos egy nagyon jó orvost megkeresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!