Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Belső árpa lenne? Volt mar...

Belső árpa lenne? Volt mar valakinek ilyen? Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés
1-2napja nagyon szúr és fáj a jobb szemem külső sarka,főleg ha pislogok,vagy ha megérintem(kívülről)mert kívülről semmi nem latszik,picit piros a bor és megvan dagadva kicsit..az előbb probaltam elhúzni a szememet hogy lefotozzam hatha latok valamit és igen sikerult egy kisebb feher foltot mintha ilyen hólyag szeru lenne de mégsem olyan..ilyen feheres és a szememhejam(mar ott mellett inkabb) van...
2018. okt. 22. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem 3x volt ilyen az elmúlt hetekben, különböző részeken (egyszer felül, kétszer lent különböző szememen) ráadásul több embert ismerek, akinek ugyanez van most (megjegyzem, nekem még soha nem volt ezelőtt).

Én vártam pár napot és elmúlt magától, de nagyon kellemetlen volt addig a pislogás.

2018. okt. 22. 00:32
 2/3 Miss Endzsi ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen, amikor egy szempilla felsértette a szemem, nem látszott az se.
2018. okt. 22. 04:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen au lesz. El fog múlni magától.
2018. okt. 22. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!